Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 9. 2013

4. setkání Kesiďáků- camp Řásná

 Již po čtvrté proběhlo setkání Kesiďáků a tentokrát přijeli zástupci z vrhů A až D a samozřejmě zakladatelka plavá babi Kesidy.

Z vrhu A přijeli čtyři zástupci  -  plavák Anzi-Bady,  znakačky Attari Wart a Achita a černá mamina vrhu C - Awe

a.jpgb.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z vrhu B se dostavili dva černí kluci -  Black Beryl a Bugs Benny

 

 

 

c.jpg

 

Nejvíce zastoupený vrh C a to - plavák Clyde Boy a Cadett Chuck, znakáč Crosby, černoch Caspar a naše sluníčko plavá Cailin Sun

 

d.jpg

 

 

 

 

 

A nakonec čtyři nejmladší benjamínci - puberťáci z vrhu D a to znakáč Dundee, plavá Daffy a černé slečny - Dorin a Deisy.

 

 

A další z řady ostatních zástupců - Dean Drabbin z Brzáneckých vinohradů,
 Enormus I am Original  – Orlenka, Double Quick Wicky Svěží vítr – Viky, Haribeau du Royaume d’Ursita – Bou (Aribo)

 

kesidaci.jpg

 

Dorazili jsme již v pátek odpoledne do kempu Velkopařezitý, který leží poblíž Telče a jakmile jsme se ubytovali a pozdravili s Baudyšovými a  Krosbíkovci, kteří dorazili hned po nás, sešli jsme se na terase u Jindráků a ochutnali jejich úžasné vlastnoručně vyrobené vínečko..
V sobotu se vyrazilo na společný výlet na hrad Roštejn, kde jsme se společně vyfotili a po krátkém odpočinku jsme se všichni vydali zpět. Cestou tam i zpět jsme si plnili kapsy houbičkami, které na nás vykukovali podél cesty.
Večer byl tradičně velký táborák, s ochutnávkou  vínka, slivovičky a další z řady pochutin.
V neděli proběhl “sranda závod” , všichni jsme si společně zazávodili a úžasně nasmáli při plnění úkolů, které pro nás vymyslela Jana Baudyšů.

Dokonce se s námi zapojila do tohoto závodu i babi Kesidy s Rudou a šlo jim to velmi náramně.
Jsme moc rádi, že patříme do téhle úžasné rodiny Kesiďáků a rádi se s nimi setkáváme a budeme i nadále na společných akcích. Takže za rok doufám opět a v hojném počtu.

Další fotky jsou zde.