Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horoskop

Horoskop naší Cailin Sun Kesidy        * 18.11. 2009

a její dcerky Anttary Black Awedante    * 4.11. 2013

a dokonce i vnučky Dirké Awedante      * 6.11. 2019

ŠTÍR (SCORPIO)                  Více smajlíků ke stažení
24.10. - 22.11.

    V duši psa Štíra ovládaného planetou Pluto je něco temného, pro člověka jen obtížně postižitelného. Mohutná energie tohoto psa silně ovlivňuje celou domácnost. Je-li ve vašem domě šťastný, je věrným společníkem. V žádném případě si s ním však nemůžete pohrávat, je to silná osobnost, toužící prosazovat svou vůli. Trpělivým a spravedlivým výcvikem ho přimějete k poslušnosti, tvrdost nesnáší.

      Pejsci, kteří se narodili ve znamení Štíra, mají pěkně za ušima. To ale poznáte pokaždé, když po nich budete něco chtít. V jejich inteligenci není absolutně žádná trhlina a vše otočí rychle tak, jak chtějí oni. Často tedy budete v němém úžasu, že vás opět a zase pěkně obelstili. Rozhodně je to ale věc, které se dá i docela dobře využít.

   Tajemství, vášeň a vynalézavost. Tak by se dali charakterizovat psy narozené ve znamení Štíra. Jsou to velmi citliví psi, kteří ovšem své city nedávají hned najevo a vytvářejí kolem sebe mlhu tajena. Často své pocity potlačují a když už to dále nejde, vybuchnou a někdy zuří. Dokonale vycítí, že se ve smečce děje něco špatného a někdy to v sobě neudrží a zavrčí. Rádi se účastní všeho, k čemu jsou přivoláni. Rychle se učí jakékoliv psí dovednosti, stačí se jim jen dostatečně věnovat.

   Další významnou vlastností Štíra je jeho majetnictví. Chce mít všechno a to v nejkratší možné době. Také velmi rád pozoruje své okolí. Dalo by se říct, že jsou to psí pozorovatelé. Proto není dobré je zavírat do kotců, kde na nic neuvidí, umějí si hlasitě vynutit změnu.


Souhvězdí Štíra je vidět od května do září nízko nad obzorem. Jeho nejjasnější hvězdou je veleobr Antares.

A po něm dostala jméno malá Anttarka - naše černá hvězdička.


Hodí se pro lidi narozené ve znamení Raka a Ryb.

Více smajlíků ke stažení

PS : A protože řízením osudu a hvězd je panička narozena ve

znamení RYB skvěle se vzájemně doplňujeme...........