Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 3. 2014

Návštěvy u štěňátek

 Protože jsme se rozhodli a i při předávání štěňátek novým majitelům i domluvili, že jakmile dorazí PP všem osobně je přivezeme. A tak , jak jsme slíbili, tak jsme tedy začali s návštěvami.

První na řade byla černá Anne- Berry, která bydlí s rodinou v Dobřichovicích, kousek od Karštějna. 

cimg6269.jpg

Vypravila jsem se na návštěvu se synem Honzou, Cailin a Anttarou a tak jsme tam vtrhli jak velká voda . Anne nás ihned poznala a vítání nebralo konce.

Mamina Cailin dcerku zkontrolovala, oblízla a šla okouknou krásnou zahradu, kde je Anní doma.

Ovšem sesterské setkání bylo jako fajfun, holky se vrhli na společné hrátky a celou návštěvu jsme z nich viděli jen černý chumel a občas bílé bělmo jak kouleli očima.

Ještě že Anntara měla obojek, jinak byli holky k nerozeznání, stejná postava, vzhled a i akčnost, kterou obě zdědili po mamině. Po 4 hodinách úžasného povídání jak Anne chodí na cvičák, jak je šikovná a jakou z ní má její rodina radost jsme s příslibem setkání na svodu a i na nějaké výstavě vyrazili s utahanou Anttarou k domovu. Pár fotek je zde

 

Další víkend jsme vyrazili směr Karlovy Vary, kde na nás již čekali bráškové 

img_0038.jpg

  plaváček Ace a černoch Alex. Tedy ti vyrostli, jsou už z nich pořádní pesani. Užili jsme si opět povídání a vyprávění o tom jak kluci už pěkně hlídají a i jak už také začínají navštěvovat cvičák, kde jsou moc šikovní. Prohlédla jsem jim tlamičky, kde už se krásně klubou nové zoubky a i jejich mužskou chloubu, vše si nechali krásně prohlédnout a zkontrolovat. Rostou z nich opravdu krásní pejsci a jak páníček a panička slíbili určitě je také uvidíme na svodu a i se chystají na výstavu. Vyrazili jsme na společnou procházku kam se s námi vydali společně s Věrkou i její Qwenn a zlaťanda. Pár fotek ze společné procházky je zde Po moc príma návštěvě - opět povídání a vyprávění o světě hovíků, výborné kávě a zákusku od Věrky jse se přesunuli do Sokolova k Mirce a Standovi a jejich Crosbymu / bráška Cailin /

Tady jsme měli naplánované krásné odpoledne a príma večer v úžasné společnosti a nad vínkem a obloženými talíři.

Ještě odpoledne jsme vyrazili na malou procházku po okolí.  Anttarka běhala mezi Cailin a Crosbym 

img_0077.jpg

a ve všem jim chtěla stačit. Ovšem, když jsme se procházeli kolem břehu rybníka naše trhlé štěně se rozhodlo, že se proběhne po hladině a tak v plné rychlosti hupla na hladinu rybníka a vůbec nečekala, že jí ta voda neudrží jako kachničky, které plavali kousek od břehu. To jsme tedy nikdo nečekal a hlavně Anttara, která však ihned zjistila, že musí plavat a namířila si to směr prostředek rybníka, vůbec nic neřešila a plavala. Volali jsme na ni a tak se krásným obloučkem vrátila ke břehu a já si oddychla, že se nebudu muset do té ledové vody vrhnout za ní a to trdlo zachraňovat. A bylo po procházce, mazali jsme k domovu usušit Anttaru a dát si paňáka na uklidněnou. Pár fotek z návštěvy je zde.

 V neděli jsme se ze Sokolova přesunuli za plaváčkem Albym. I on krásně vyrostl a je z něho naprosto pohodový a vychovaný pejsek. I jemu jsem zkontrolovala zoubky a mužskou chloubu.

img_0109.jpg

 Anntarka s Albym celou návštěvu prořádila a tak se nějaká fotka v klidu vůbec nepodařila, jsou to prostě hodně akční štěnda. Celá mamina Cailin - kdo jí zná pochopí co tím myslím. Také Alby s páníčkem dochází na cvičák, kde ho moc chválí jaký to je šikovný a zvídavý pejsek a prý rozený obranář. I Alby přijede na svod a jeho páníčci jsou moc zvědaví na ostatní sourozence. Tady je pár fotek  z návštěvy u Albyho.

 

Další sobotu vyrazili za posledním bráškou Attískem, 

attis.jpg

narostl nám kluk do krásy a je z něj už zkušený cestovatel, se svými aktivními páníčky už absolvoval cestu lanovkou na ledovec, jízdu na sněžném skůtru a podobné super zážitky.

Také prý moc pěkně a způsobně jezdí do kanceláře výtahem. Je to kluk šikovný a určitě ho někde uvidíme na výstavách, jak páníček slíbil - na první se chystá hned na Klubovou výstavu, jsme zvědaví jak se mu povede.

Z návštěvy jsme také udělali několik fotek , můžete se podívat tady.

Teď už nás čeká v Brně plavanda Arsea a v Náchodě černá Amare - těm jsme poslali PP poštou, ale návštěvu jim také uděláme, jen to bude o trochu déle.