Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 4. 2013

Sutiny Kaznějov 7.4.2013

sutiny1.jpgTak abyste neřekly, že se u nás nic neděje a jen si nehovíme na gauči,  tak pár novinek tu máme. Měli jsme tedy naplánovány na jaro štěnda, ale bohužel řízením osudu se nám asi nepovedlo, tak jsme se opět dali do práce a dnes jsme vyrazili se záchranářema na sutiny do bývalé chemičky v Kaznějově. Máme to tu u nosu a už to tam známe a proto jsme se nenechali dlouho přemlouvat a vyrazili. Počasí docela pěkné, sice na duben ještě zima, ale občas se ukázalo slunko a tak to hned bylo veselejší.Cailin si opět vyzkoušela štěkání na ploše a trochu těžší hledání v rozpadlé části chemičky.

 sutiny2.jpgNa závěr pro nás bylo připraveno překvápko, tedy hlavně pro pejsky. Oblékli se do postroje a byli spouštěni po laně. No to byl úžas, když zmizela pevná půda pod nohama, ale všichni to ustáli na jedničku. No a páníčci, někteří to zkusili taky a tak bylo zase spousty zážitků.

Pár dalších fotek je na rajčeti.

No a příští prodloužený víkend se chystáme s partou hovíkářů a ostatních na výcvikový víkend s Mirkou a Robertem do Luk v Podhradí, už se na ně všechny moc těšíme