Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 3. 2012

Jarní výlet

skupinka.jpg

Dlouho jsme se nedostali k tomu, abychom aktualizovali „ jsme ostudy ostudné „ Ale po pár popíchnutí jsme vyštrachali foťák a udělali nějaké aktuální fotky a dokonce jsme zkusili i video. Jsme holky šikovné.

Každý pátek chodí naše malá skupinka po práci cvičit a probrat novinky. Scházíme se v různé psí sestavě, ale príma parta. Pár fotek a video je na rajčeti.

Tuhle sobotu nás krásné počasíčko vylákalo na cyklovýlet po krásách okolí. Vyrazili jsme po obědě a protože jsme naplánovali trasu po lesních cestách vzali jsme Cailin sebou. Prvních pár kilometrů Cailin lítala i mimo cestu a přeskakovala z jedné strany cesty na druhou, ale potom zjistila, že musí šetřit nohy a už způsobně běžela při nás. Po 14 km krásných lesních stezek jsme dorazili do cíle naší cesty. Kávička a pivíčko nás již čekalo. Mysleli jsme, že Cailin bude odpočívat, ale ona objevila nějaké dětičky s míčkem, soustavně jim ho nosila a nutila je jí ho házet . To jsem byla zvědavá kdo jí poveze na zpáteční cestě , ale překvapila. Nejvíc bolely nohy páníčka. Po odpočinku jsme vyrazili na zpáteční cestu. Ta sice byla více do kopce. S výmluvou, že Cailin si musí oddechnou a já taky, jsem před kopcem slezla z kola a kochala se krásami při pomalé chůzi.

Nakonec jsme se západem slunce dorazili domů. Tedy, napoprvé 30 km je fakt asi moc .

Určitě si dovedete představit,co ráno říkalo tělo po zimním lenošení a určitá část těla úplně protestovala při každém posazení .

Přesto jsem v neděli neváhala a vyrazila na pravidelný nedělní cvičák. Musím tělo rozhýbat a slíbila jsem udělat nějaké video. Povedlo se. Brzo také přidám na rajče. Natočili jsme nějakou poslušnost a také nácvik obran. Na Cailin byly trochu znát sobotní kilometry v tlapkách, ale přesto se snažila  .

Užili jsme si sluníčka a príma víkend se supr zážitky. Brzy vyrazíme na nějaký další výlet.