Jdi na obsah Jdi na menu
 


VRH "B" Awedante - výběrový vrh

krytí  11. a 13. únor 2015  

sono 6.3. - potvrzená březost

termím porodu :    14.4. 2015

k odběru :  od 20.6.  2015   - VŠECHNA JSOU JIŽ V NOVÝCH DOMOVECH

1x černý pes,  3x znakatý pes,  2x znakatá fena,  4x černá fena  

14.4.2015 večer ve 22 hod přišel na svět první černý pejsek - bez mašle s váhou  590g, další na svět vykoukla ve 23:30 černá fena - dostala fialovou mašličku a má váhu 480g, za 20 minut ve 23:50 po ní znakatý pes - s váhou 530g tenhle dostal světle modrou mašli, další byla po 0,5hod - 0:10 znakatá fenka - 550g - bez mašle a za další půl hodinu 0:40 následovala černá fenka - červená mašlička a váha 550g, za hodinu v 1:40 další černá fenka - 540g tahle dostala žlutou mašličku, za další hodinu ve 2:40 opět černá fenka - 480g tahle má růžovou mašli, jako 8 štěně se po 2 hodinách - ve 4:30 se narodil znakatý pes - 530g - tenhle má zelenou mašličku a další znakatý mimino je tentokrát fenka v 6:00hod - váha 550g a tmavě modrá mašlička, poslední štěňátko vykouklo na svět po dalších 2 hodinách - znakatý pejsek s váhou 480g a tenhle ocásek dostal bílou mašličku.

Matka štěňat :

J. Ch., Ch. ČR Angie Coras Garden

matka: Cora von Philippsdorf

otec: Artur z Duhového kopce (šampion ČR, SR, CAC, Nv, r. CACIB, zkoušky: RH-E, RH-FLA, RH-TA, ZOP, ZPU1, ZZP2, ZZZ

výstavy: Klubová vítězka 2012,  čekatelka šampiona IHF , Nejlepší mladý plemene 2011,  Juniorská šampionka ČR,  čekatelka šampiona ČR,  čekatelka šampiona SR,  čekatelka šampiona AT,  CAC Maďarsko,  celkem 10 x titul CAC.   CACIB Rakousko,  res. CACIB Slovenko,  výborná 3 na Světové výstavě v Salcburku.              Vždy s umístněním.

zkoušky a závody: ZZO, ZOP, ZPU1, ZM, BH, IPO VO, UPr1, ZVV 1, IPO1, FPr 1,  1. místo na mistrovství hovawart klubu 2011 v kategorii ZPU1,  3. místo na mistrovství hovawart klubu 2012 v kategorii ZM,  13. místo na závodě o Zmrzlou vranu 2012, kategorie ZPU1,  1. místo v závodě Pro sport Cup 2012, kategorie poslušnost ZVV1



Více zde:http://hovawart-angie.webnode.cz/stenata-puppies/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma:http://www.webnode.cz

J. Ch., Ch. ČR Angie Coras Garden

matka: Cora von Philippsdorf

otec: Artur z Duhového kopce (šampion ČR, SR, CAC, Nv, r. CACIB, zkoušky: RH-E, RH-FLA, RH-TA, ZOP, ZPU1, ZZP2, ZZZ



Více zde:http://hovawart-angie.webnode.cz/stenata-puppies/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma:http://www.webnode.cz

 Cailin Sun Kesidy

cailin.jpg

Výběrová třída chovnosti

Výstavy : Junioršampionka ČR, Šampionka ČR, Šampionka Slovenska, Grandšampionka ČR, Klubová šampionka Slovenského HW Klubu, 3x Nejlepší mladý plemene, 2x Národní vítězka, čekatelka šampiona Německa, celkem 18 x titul CAC.,  2x r.CACIB - Vždy výborná s umístněním.
 

Složené zkoušky : ZZO, ZOP, ZPU1, ZM, BH, IPO VO, UPr1, UPr2, UPr3, FPr1, FPr2, FPr 3 , ZZZ - záchrannářská zkouška, FH1, RH-TE

12. místo v soutěži Nejúspěšnější pracovní hovawart  ČR roku 2012 

3. místo v soutěži Nejúspěšnější pracovní hovawart  SHK roku 2012

5. místo v soutěži Nejúspěšnější výstavní hovawart  SHK roku 2012

11. místo v soutěži Nejúspěšnější pracovní hovawart  ČR roku 2011 

2. místo v soutěži Nejúspěšnější pracovní hovawart  SHK roku 2011

3. místo v soutěži Nejúspěšnější výstavní hovawart  SHK roku 2011

Zručský pohár 2012   - kategorie ZM    -   2. místo

O pohár BHKV 2011  - kategorie ZZO  -   2. místo 

O pohár BHKV 2010  - kategorie ZZO  -   2. místo 

Zdraví  : DKK , DLK  0/0 , Oftalmologické vyšetření - bez nálezu

 matka Cailin :    Awe Kesidy

 otec Cailin :  Dantes Gora Monte

výstavy: Klubová vítězka 2012,  čekatelka šampiona IHF , Nejlepší mladý plemene 2011,  Juniorská šampionka ČR,  čekatelka šampiona ČR,  čekatelka šampiona SR,  čekatelka šampiona AT,  CAC Maďarsko,  celkem 10 x titul CAC.   CACIB Rakousko,  res. CACIB Slovenko,  výborná 3 na Světové výstavě v Salcburku.              Vždy s umístněním.



Více zde:http://hovawart-angie.webnode.cz/stenata-puppies/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma:http://www.webnode.cz
                                  

  Cailin je výstavně a pracovně vedená fenka, což dokazuje 15 složených zkoušek z výkonu viz. odkaz zkoušky a závody a v odkazu výstavy je její úspěšná výstavní kariéra, kde byla vždy od rozhodčích velmi kladně hodnocena. 

  Cailin jsem si pořizovala jen jako společnici, ale postupně jak jsme zjišťovali její chuť do práce a i to jak nám pěkně vyrostla, rozhodla jsem se s ní začít docházet na cvičák a zkusit i nějakou výstavu. Je to velmi temperamentní fenka, velký závislák na lidské členy smečky. Strašně ráda cestuje, poznává nové lidi a miluje procházky. Nejcharakterističtější je pro ní nošení míčku a všech možných klacíků, šišek a pod., které nosí při vítání návštěv a když návštěva míček hodí, už se toho po celou dobu nezbaví.  S Cailin se věnujeme sportovní kynologii, ve které nejvíc vyniká ve velmi pěkné a přesné poslušnosti a vypracování stop. Ty má velmi ráda a opravdu se na ně těší. V loňském roce jsme se začali zabývat záchrannou kynologií a vstoupili jsme do řad Záchranné brigády kynologů Plzeňského kraje, kde Cailin začíná poznávat zase jiné úkoly a v letošním roce jsme složili první záchrannářskou zkoušku. Je to naše sluníčko - velmi šikovná, nadaná, taková poctivka, má obrovskou chuť do práce. Pro míček by se přetrhla a proto se s ní velmi dobře pracuje. Ale i slunce má své dny a i Cailin občas trucuje - to jí ovšem dlouho nevydrží. Je  to úžasná fenka, kamarádka, prostě pes, jakého si každý přeje.

    A protože minimálně 50 % genů předává matka, doufáme že i její štěnda budou stejně úžasní jako ona. Jako taťuldu jsme vybrali stejně suprového psa s velmi zajímavým rodokmenem se spousty šikovných a velmi pěkných předků.

Po pečlivém výběru a rozhodování, kde prioritou byla povaha a zdraví budoucího otce jsme po zralé úvaze a pečlivém studování vybrali velmi nadějného a čerstvě uchovněného psa  Arsise Ave Fortunae. Je to pejsek, kterého známe osobně z výcvikových akcí, kde jsem se přesvědčila o jeho nekonfliktní a milé povaze a i jeho zdravotní vyšetření jsou v pořádku, také ovšem znám osobně oba jeho rodiče: otec Adam Haf Raf je legendou mezi hovíky i on je nekonfliktní a povahově naprosto vyrovnaný pes se spoustou vrcholových pracovních zkoušek a ověnčen mnoha tituly z různých zemí a také zdravotně vyšetřen s výbornými výsledky. Matka Arsise je Carol Guta Fortunae i ona má plno pracovních zkoušek ze všech oborů - stopařina, záchranařina i obrany, tato fenka je také několika násobná šampionka různých zemí a i ona je zdravotně vyšetřena jen s těmi nejlepšími výsledky.

No a Arsis, ten má výstavní i pracovní úspěchy před sebou a věřím, že půjde ve šlépějích svých rodičů. Na pár výstavách už se pěkně předvedl - CAC, CWC, BOS a zkoušky ZZO, BH a ZOP má již složeny. A další ho jistě čekají.

 Tak doufám, že tenhle krycí pes splní mé představy o budoucím úžasném vrhu B.

 Otec štěňat :

 Arsis Ave Fortunae

arsis-ave-fortunae.jpg

Výběrová třída chovnosti

Výstavy: Šampion ČR, Šampion Slovenska, Šampion Polska

 

Složené zkoušky: ZZO, ZZO1, ZOP, ZPU 1, BH, ZM, RHE, ZZZ

 

Zdraví: DKK 0/0

Oftalmologické vyšetření - bez nálezu, provedeno vyšetření štítné žlázy - v normě

 

matka Arsise :   Carol Gutta Fortunae

otec Arsise :  Adam Haf Raf

 

Více o Arsisovi zde: odkaz

 

Věříme, že štěňátka z tohoto výběrového spojení budou pro jejich nové páníčky radostí, ať už hledající  pouze rodinného přítele, nebo jedince s výstavnímy a pracovnímy předpoklady.

 Naše chovatelská stanice má jako prioritu především odchov zdravých, povahově vyrovnaných a exteriérově i pracovně úspěšných hovawartů.  Proto tak pečlivě vybíráme k naší fence odpovídajícího partnera.  Majitelé štěňátek se vždy na nás mohou kdykoliv s jakýmkoliv psím problémem obrátit.....(od informací o plemeni, výchově, výcviku, výživě i účasti na výstavě...až po zařazení do chovu )
Trvalý kontatk s majiteli našich štěňátek vždy velmi vítáme.
Pokud máte zájem o štěňátko z naší chovatelské stanice, můžete si je předběžně zamluvit a podrobně se informovat na tel. 737315367 nebo na e-mail: e.hajsmanova@volny.cz.